TOKİ İstanbul Başakşehir'de 77 iş yerini müzayede ile satacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap 1. ve 2. Bölge’de yer alan 77 adet iş yeri satışa sunuluyor.

Açık artırma yöntemi ile satışa sunulacak işyerleri 11 Temmuz 2017 saat 13:30'da yapılacak. TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap iş yeri açık artırmasının yapılacağı yerin adresi; Turyap Müzayede Salonu, Radisson Blue Hotel, Şişli / İstanbul

Turyap tarafından düzenlenecek olan müzayede de işyerlerinin büyüklükleri 25 metrekare ila 126 metrekare arasında değişiyor. TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap iş yeri müzayedesine başvurular 28 Haziran'da başlayıp 11 Temmuz'da son bulacak. Müzayede sonucunda alıcı olmayanların teminatları 18 Temmuz 2017'de iade edilecek.

BAŞVURU SIRASINDA NELER GEREKECEK
- Fotoğraflı nüfus cüzdanı,
- Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları,
- Yetkili Banka Şubelerine Nakit olarak;
    - muhammen bedeli 149.999. - TL ye kadar olanlar için 5.000.-(Beşbin) TL,
    - muhammen bedeli 150.000 - 499.999.- TL’ye kadar olanlar için 10.000.-(Onbin) TL,
    - muhammen bedeli 500.000.- TL ve üstünde olanlar için 50.000.-(Ellibin) TL, katılım teminatı ödemek zorundadırlar.
- Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,
- Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri. (Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklardır.)

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı iş yeri satış şartnamesi için tıklayınız.

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı iş yeri satış listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181