TOKİ İstanbul Kayaşehir sözleşme imzalama tarihi ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen 1892 adet konutun sözleşme tarihi belli oldu.

16 Ekim 2017'de başlayacak olan TOKİ İstanbul Kayaşehir sözleşme imzalama tarihi 7 Kasım 2017'ye kadar devam edecek. TOKİ İstanbul Kayaşehir kura sonucu konut satın alma hakkı kazanarak konutu belirlenen veya konut sayısından az başvuru olması nedeni ile başvuru sırasına göre konut seçimi yapan alıcılar; peşinat bedelinden, %25 veya %40) başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutarı belirtilen tarihler arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. İkitelli Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacak.

İstanbul Kayaşehir 868 Ada 5 Parsel, 919 Ada 4, 6 ve 9 Parseller, 917 Ada 6 Parsel ile 869 Ada 10 ve 11 Parsellerde olmak üzere Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen TOKİ İstanbul Kayaşehir projesine 5 bin TL ödeyerek başvuru yaptırılabiliyor.

Sözleşme aşamasında ibraz edilecek belgeler aşağıda belirtilmektedir.
- Nüfus cüzdanı fotokopisi
- İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ile adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan İstanbul İl sınırları içerisinde en geç 31.12.2015 tarihinden itibaren kesintisiz ikamet ettiğini kanıtlayacak belge, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.)

TOKİ İstanbul Kayaşehir daire fiyatları ve konut tipleri için tıklayınız

TOKİ İstanbul Kayaşehir başvuru tarihi ne zaman? Tıklayınız.

TOKİ İstanbul Kayaşehir kura tarihi ne zaman? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181