TOKİ İstanbul Şile 2. Etap'ta sözleşmeler için son gün 18 Kasım!
İstanbul Şile 2. Etap (101 konut)  2+1 tipi Asil Konut Alıcıları Sözleşme Programı 08- 18 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup; asil hak sahipleri kendilerine belirtilen gün ve saatte bankada hazır bulunacaklar. Aşağıda yer alan program çerçevesinde sözleşme imzalama işlemleri saat 09:00’da başladı ve kişiler kendi imkanları ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Şile Şubesine ulaşım sağlayacaklar.
Banka’ya giderken;

-T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. Kimlik numarası (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacak).

-Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen belge.

-B1 tipi konut alıcıları, Şile Belediye Başkanlığı tarafından imzalatılan Başvuru Formunun fotokopisini ibraz ederek sözleşme imzalayacaklardır. (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacaktır.).

İstanbul Şile 2. Etap kura sonuçları için tıklayınız.

İstanbul Şile 2. Etap satış fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Şile 2. Etap hak sahipleri listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181