TOKİ İstanbul T.C. Merkez Bankası Hizmet Binası ihalesi 28 Şubat'ta!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Ümraniye’de Uluslararası Finans Merkezi içinde yer alan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binası yapım işini de içeren ihale 28 Şubat 2017 tarihinde Açık İhale Usulü ile gerçekleştirecek.

“Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı” kapsamında bulunan ihalenin ilk oturumu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak.

İhaleyi kazanan firma TCMB Hizmet Binası inşaatı dışında alışveriş merkezi, rezidans yönetim merkezi, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, sosyal kültürel tesis alanları, ticaret, büro, işhanı, lokanta, gazino, çarşı, çok katlı mağazalar, bankalar, finans kurumları, oteller, özel hastane, özel eğitim alanları, katlı otopark gibi tesislerin de yapımını gerçekleştirebilecek.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181