'10 yıl içinde konut açısından en büyük talep İzmir'de olacak'!
MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen kasım ayı 'Liderler Kahvesi' programının konuğu Müteahhitler Federasyonu'nun (MÜFED) ve Nasır Group Yönetim Kurulu Başkanı Necip Nasır oldu. Nasır, genç girişimcilere başarılı olmamın sırlarını anlatıp aynı zamanda İzmir'deki uygulanan kentsel dönüşüm ve alt yapıyla ilgili bilgiler verdi.

Cazibe merkezi olacak
Ülkü Park Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıda ticari hayatındaki dönüm noktaları ve tecrübelerini genç işadamlarına aktaran Necip Nasır, İzmir'de konut stokunun yüzde 85'inin dönüşmesi gerektiğini söyledi. İstanbul-İzmir Otoyolu ve Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'mn kenti cazibe merkezi haline getireceğini vurgulayan Nasır, "10 yıl içinde konut açısından en büyük talep İzmir'de olacak" dedi.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181