Basmane Çukuru projesi Ekim'de hızlanacak!
Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 'Basmane çukuru olarak tanımlanan Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin ticari ve iktisadi bütünlüğü için açılan satış ihalesi ve TMSF'nin ihaleyi onaylaması'yla ilgili Güçbirliği Holding'in açtığı davada yürütmeyi durdurma talebinin, mahkemece reddedildiğini bildirdi. Sancak, "Bazı kişilerin davanın bu somut seyrinden habersizmiş gibi açıklama yapmalarını, anlayışla karşılayamadık. Kamuoyunu yanıltmak, şık durmadı. Biz işimize bakıyoruz, İzmirlilere müjdelerimiz devam edecek" diye konuştu.

İLK 20'YE GİRECEK
Sancak, "Ekim ayından itibaren Basmane'de inşaat çalışması hızlanacak. Avrupa'nın en önemli, dünyanın ilk yirmi projesi arasına girecek eseri hayata geçireceğiz" dedi.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181