Bornova'nın ilk kentsel dönüşüm projesi Kumko Yapı'dan!
İzmir'de 42 yılda yaklaşık 1000 konut j hayata geçiren Kumova İnşaat'ın yeni kuşak temsilcisi Efe Kumova, arkadaşı Kemal Kocaman ile birlikte kurduğu Kumko Yapı'yı 5 yılda İzmir'in en çok tercih edilen markası yapmak için kolları sıvadı. Karşıyaka'da inşa ettiği ilk projesi Varyant Karşıyaka'nın ardından, Varyant Plus ve Varyant Tower'ı hayata geçirmeyi planlayan şirket Bornova'yı dönüştürmeye de talip. Bölgede ilk kentsel dönüşüm projesine başladıklarını anlatan Efe Kumova, "Bornova'nın yapı stoku eski. Adım adım dönüştüreceğiz" diye konuştu.

530 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
Hayata geçirecekleri projelerin toplam yatırım değerinin 250 milyon lira olduğuna vurgu yapan Kumova, "Varyant Karşıyaka'yı 75 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdik. Şu anda projede hiç boş daire yok" dedi. Metrekare birim fiyatının ortalama 4 bin 800 TL olduğu Varyant Plus'ta daire fiyatları ise 530 bin TL ile 1.5 milyon TL arasında değişiyor. Varyant Tower'da ise metrekare fiyatları 4 bin 200 liradan başlıyor. İzmir'de, yaşanabilir yeni araziler üzerinde bina üretmeye devam ettiklerini anlatan Efe Kumova, "Hayata geçirdiğimiz ilk proje Varyant Karşıyaka lansman döneminden bu yana yüzde 120 prim yaptı. Varyant Plus'taise 10 ayda yüzde 30 fiyatlar arttı. Projelerimiz yatırımcılara iyi kazandırıyor" diye konuştu.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181