Buca'da 8,5 milyon liralık yol yatırımı!
Buca Belediyesi, 2016 yılında kentin sokaklarına 8.5 milyon liralık dev yatırım yapacak. Yıl içerisinde ihtiyaç önceliğine göre belirlenecek mahallelerde 8.5 milyon liralık asfalt serme ve yama ile kaldırım, kilit parke taş döşeme çalışması yapılacak. Spordan, eğitime, gençlik merkezlerinden, ulaşıma kadar her alanda yapılacak milyonluk yatırımları “uyanış” olarak yorumlayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Belediye kaynaklarını verimli kullanarak kentin her bir kesiminin eşit hizmet almasını hedeflediklerini söyledi.

Buca’nın yolları 2016 yılında yatırıma doyacak. Geride kalan 2 yıllık sürede ilçede yıllardır hizmet yüzü görmemiş mahallelerden başlayarak, cadde ve sokaklara 11 milyon liralık yatırım yapan Buca Belediyesi, 2016 yılında bu yatırımlarını arttıracak. Buca’da yılların ihmal edilmişliğinin izlerini silmek için kolları sıvayan Buca Belediyesi, 2016 yılı içerisinde kentin sokaklarına 8.5 milyon liralık yatırım yapacak.

Kent estetiğinin yanı sıra vatandaşların ulaşımda yaşadığı zorlukları gidermek için ilçenin tüm cadde ve sokaklarında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecek çalışmalarda 40 bin ton asfalt serimi ve 700 bin ton da asfalt yama çalışması yapılacak. Asfalt çalışmalarının yanında yoğun bir şekilde kaldırım ve kilit taşı döşemesi de yapacak ekipler, 2016 yılında 20 bin metrekarelik alanda beton kaldırım ve 40 bin metre karelik alanda ise parke kaplama çalışması geçekleştirecek.

Buca Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181