İzmir Bayraklı dönüşümle canlanacak!
İzmir'de gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı 'Eski İzmir' Bayraklı, kent yenileme projeleriyle yeni bir cazibe merkezi olacak. Uzun zamandır imar planlarının netleşmemesi nedeniyle sorun yaşanan bölgede artık sona yaklaşıldı. Bayraklı Belediyesi'nin hazırladığı revizyon uygulama imar planlarının Büyükşehir'de onaylanmasından sonra dönüşüm başlayacak.

Vatandaş memnun
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi için sona gelindiğini belirterek şunları söyledi: "Parselleri birleştirip, zeminde yayılan inşaat alanı dikeyde toplanacak. Bazı noktalarda binalar 10 kata kadar yükselecek. Planların Büyükşehir'den geçmesi ile birlikte vatandaşla müteahhitler kendi aralarında anlaşacak. Böylece de dönüşüm kendiliğinden gerçekleşecek. İnşaat sektörüne de bir hareket gelecek. Gerçekten önemli bir proje. Başından beri, dönüşümün ancak bu yolla olacağını savunuyoruz. Zaman, haklı olduğumuzu da ortaya koyacaktır. Önemli olan vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Aldığımız kararlarla Bayraklı'nın önünü açmış olacağız."

Posta Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181