İzmir Bornova'ya yeni bir alışveriş merkezi geliyor!
MyVia 414 Park projesinin 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip alışveriş merkezi Park MyVia, İzmirliler'in yeni yaşam alanı olmaya talip. Gözde Grubu'nun inşa ettiği MyVia 414 Park içinde oluşturulacak Park MyVia Alışveriş Merkezi'nde 30 mağaza bulunacak. Park MyVia, ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolardan oluşan konseptiyle İzmir'in yeni buluşma merkezi olmaya hazırlanıyor.

ÇARŞIYA İHTİYAÇ OLACAK
Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kah, Park MyVia'nm bölgedeki büyük bir açığı kapatacağını söyledi. Bölgede çok sayıda inşaat projesinin olduğunu ve gelecek nüfusun sosyal donatı alanlarıyla vakit geçirebilecekleri bir çarşıya büyük ihtiyaç duyacağına dikkat çeken Kah, "Park MyVia ilk olarak konumu ve kendine çekeceği ​genç nüfus ile oldukça önemli. Günümüz kentlerinde en büyük sorunlarından biri kaliteli vakit geçirebilecek alanların eksikliği. Park MyVia, ferah açık alanıyla, İzmirliler'e güzel bir ortam hazırlıyor" dedi. 


BÖLGEYE İNANIYORUZ
MailAsist CEO'su Alper Eyüboğlu da, bölge ve projenin geleceğine inandıklarını belirterek, "Park MyVia, Bornova genelinde büyük bir açığı kapatacak. Bornova, İzmir'in özellikle genç nüfus açısından en cazip bölgesi. Her geçen gün gelişen ve yoğun talep gören bir alan. Özellikle de yeni Bornova, hem ulaşım açısından hem de merkezi konumu ile İzmir içinden ve dışından yatırımcıların en yoğun talep gösterdiği bölge. Bu nedenle de geleceği çok parlak. Tüm bunları göz önünde bulundurunca, Park MyVia, ulusal ve uluslararası markalar için cazip bir yatırım imkanı sunuyor" diye konuştu.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181