İzmir Buca'da İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi 24 Eylül’de açılıyor!
Buca Belediyesi benzersiz bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Doğa tutkunlarını Kaynaklar bölgesinin eşsiz güzellikleriyle buluşturacak Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi 24 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek törenle hizmete girecek. 5 bin metrekare alana kurulan merkez, bungalovları, çadır alanları, tırmanma duvarı, hobi bahçesi, bisiklet tamir alanı ve kafeteryası ile izcilerin ve kampçıların yeni adresi olacak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, haftanın 5 günü gençlik kampı olarak hizmet verecek alanın hafta sonları tüm Buca halkının hizmetinde olacağını söyledi.  
 
Eşsiz doğası ile İzmir’in incisi Buca Kaynaklar bölgesi yepyeni bir merkez kazanıyor. İlçede köy turizmini geliştirmeye yönelik çalışmalara ağırlık veren Buca Belediyesi, Kaynaklar bölgesinde hayata geçirdiği Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi ile gençlere ve doğa tutkunlarına yepyeni bir buluşma noktası yarattı. 24 Eylül Cumartesi günü kapılarını açacak olan merkez 5 bin metrekare alanı kaplıyor.
 
İzcilik ve doğa sporları kulüplerinin kamp alanı ihtiyacını karşılayacak olan Merkezde, 10 adet bungalov, çadır alanı, tırmanma duvarı, hobi bahçesi, bisikletçilerin yorgunluk atıp bisikletlerini tamir ettirebilecekleri tamir noktaları, idari ofis, tuvalet,ağaç ev ve etkinlik alanları yer alacak.
 
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina,  Kaynaklar’ın eşsiz doğasına renk katacak olan Merkezin İzmir’in önemli bir ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Alanda ilk etapta 40 kişinin konaklayabileceği 10 adet bungalov, 10 adet çadır kurulacağını belirten Başkan Piriştina, hobi bahçeleri, restoran ve şömineli dinlenme alanlarının da yer aldığı Merkezde günübirlik turlarda düzenleyerek Bucalıların yanı sıra tüm Türkiye’yi misafir etmeyi planladıklarını açıkladı.  

Buca Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181