İzmir'de Konak tramvayı için geçici trafik düzenlemesi!
Kent içi trafiğe nefes aldırmak ve ulaşımı çevreci yatırımlarla desteklemek amacıyla hazırlanan Karşıyaka-Konak tramvay projesinde yoğun tempoyla çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak tramvayı için geçici trafik düzenlemesi getirdi.

Konak tramvayı hat döşeme çalışmalarını Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca sürdüren Büyükşehir Belediyesi, çalışmaları Küçükyalı’ya kadar getirdi. Bu kısımdan itibaren hat çalışmalarının devam edilebilmesi için Mithatpaşa Caddesi’nden Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na çıkışı sağlayan Küçükyalı Çıkışı (99/1 Sokak), 5 Mayıs 2016 Perşembe gününden itibaren 10 gün süreyle araç trafiğine kapatılacak. Sürücüler, 16 Mayıs 2016 tarihine kadar Mithatpaşa Caddesi’nden Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na çıkış için 400 metre uzaklıktaki 128 Sokak ve 600 metre uzaklıktaki 95 Sokak’ı kullanılabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181