"İzmir'e doyamazsın" tanıtım kampanyası başlıyor!
İzmir Turizm ve Tanıtma Vakfı, Büyükşehir tarafından aktarılan 3 milyon liralık kaynak ile iç turizmi hareketlendirmek amacıyla "İzmir'e duyamazsın" temalı tanıtıma bayram sonrası başlayacak ve yaz sonuna kadar devam ettirecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun başkanı seçildiği İzmir Turizm Tanıtım Vakfı (İZTAV), kenti yurtiçinde tanıtmak ve turizm potansiyelini artırmak amacıyla 'İzmir'e doyamazsın' kampanyasına başlıyor. Ulusal televizyonlar ve birçok yayın organında yapılacak tanıtım filmleriyle 'İzmir'de sanata, tarihe, doğaya, yemeklere doyarsınız ama İzmir'e doyamazsm' denecek. Reklam kampanyası, 12 Temmuz'da başlayacak. Kocaoğlu, "Kampanya bayramdan sonra başlıyor. Tamamen yurtiçinde olacak" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz ay İZTAV'ın başkanlığını İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'tan devraldı. Büyükşehir, Koca-IZTAV tarafından hazırlatılan reklam filmlerinde Seferihisar da tüm özellikleri ile Türkiye'ye tanıtılacak. Aziz Kocaoğlu'nun oğlu'nun başkan seçilmesinin ardından meclis kararıyla İZTAV'a 3 milyon lira para aktardı. Ülkede son yaşanan terör olayları nedeniyle düşüş yaşanan turizm konusunda gerekli hamleleri yapmak isteyen Vakıf, yurtiçinde İzmir'i tanıtacak bir proje hazırladı.

ULUSAL KANALLARDA
Bayram sonrasında başlayacak kampanya ile birlikte ulusal kanallarda reklam filmleri yayınlanacak. İzmir'in ilçelerinin, özelliklerinin tanıtılacağı kampanyada 'İzmir'de sanata, tarihe, doğaya, yemeklere, lezzetlere doyarsınız ama İzmir'e doyamazsın' denecek. Kampanya bayram sonrasında, 12 Temmuz'da başlayacak ve 2 ay boyunca devam edecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kocaoğlu, "İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak İZTAV'a bu senelik 3 milyon lira para meclisten aktardık Valilik'in de onayıyla. Kampanya bayramdan sonra başlıyor. Tamamen yurtiçinde olacak. İZKA yurtdışında, İZTAV yurtiçinde çalışıyor" diye konuştu.

PARA BİLE KAZANIRIM
Uzundere'de yapacakları ancak 2 ihaleye de kimsenin girmediği Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuşan Kocaoğlu, "İlerleyen süreçte yaşayıp göreceğiz ihaleye firmalar girecekler mi girmeyecekler mi. Ben müteahhit olsam girerim. Para da kazanırım. Bu proje bizim ülkemize kentsel dönüşümün nasıl yapılacağını gösterecek" diye konuştu.

YARGI KARARI BEKLİYORUZ
Yamanlar'da yapılması planlanan ancak mahkeme kararıyla yer onayının yürütmesi durdurulan Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında da açıklamalarda bulunan Kocaoğlu, "Mahkeme kararını bekliyoruz. Bize göre bulunabilecek en iyi yer. Yargı sürecinde diyecek bir şey yok. Elimizi yüreğimize koyup bekliyoruz" dedi.

Ali Arda PERK/
Habertürk Egeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181