İzmir'in özel talepleri Özhaseki'ye iletildi!
Müteahhitler Federasyonu Başkanı (MÜFED) ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Ozhaseki'ye izmir'in özel taleplerini içeren dosyayı verdi. Nasır, "Dosyada özellikle gecekondu bölgelerinde belediyelerin elini kolunu bağlayan imar sorunun giderilmesine yönelik önerilerimizi sunduk. Ayrıca her kentteki belediyelerin o ile özel imar düzenlemesinin yapılmasını talep ettik" dedi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI
"İnşaat Sektörü Çalıştayı" sonrasında sonrasında Bakan Ozhaseki'ye hazırladıkları dosyayı verdiğini belirten Nasır, "Belediyeler daha rahat imar planlaması ve kentsel dönüşümleri başlatabilsin istedik" diye konuştu. Bakan Özhaseki'nin belediyelere de müjdesini ileten Nasır, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız kendi kırmızı çizgilerini belirledikten sonra her belediyenin bu kırmızı çizgiler içinde kalması şartıyla kendi özel imar planlarını yapmasının önünü açmaya yönelik çalışma başlattıklarını vurguladı" dedi.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181