İzmir Konak Tramvayı Meles çalışmaları bitiyor!
Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün yenilenme çalışmaları son aşamaya geldi. Yapı güvenliği nedeniyle yıkılıp yeniden yapılan köprünün Bayram'dan sonra yaklaşık 1 ay içinde trafiğe açılması hedefleniyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Konak Tramvayı'nda kritik bir viraj daha aşılıyor. İzmir Enternasyonal Fuarı öncesinde Alsancak Garı önündeki işleri tamamlayarak trafiği rahatlatan Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'ndan önce bitirmeyi hedeflediği Şair Eşref etabını da bir hafta erken tamamladı ve bölgeyi trafiğe açtı. Cumhuriyet Bulvarı üzerinden Gazi Bulvarı’na kadar olan kısımdaki çalışmalar ise 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başlayacağı 18 Eylül tarihinde bitmiş olacak. 

Kirişler yerleştirildi
Şehitler Caddesi güzergahında Meles deresi üzerinde bulunan ve yapı güvenliği nedeniyle yıkılıp yeniden yapılan karayolu köprüsünde çalışmalar sona yaklaştı. Köprü ayakları üzerine beton kirişler yerleştirilmeye başlandı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Bayram'ın ardından yaklaşık 1 ay içinde köprünün trafiğe açılacağını belirtti. Kasım sonunda ise tüm imalatların sona erdirilmesi hedefleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181