İzmir Narlıdere Sahilevleri 2.etap çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor!
Narlıdere'de ‘İzmir Deniz' projesi çerçevesinde yürütülen Sahilevleri Kıyı Düzenleme çalışmalarının 1.6 kilometrelik ilk etabının açılışının yapılmasının ardından 2.etap çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere’ye çok yakışan bu proje için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti. Batur “Bu proje güzel oldu ve Narlıdere’ye yakışan bir proje oldu. İlk etabı bitmişti zaten açılışı Büyükşehir Belediyemiz gerçekleştirmişti. 2.etabı devam ediyor. Kış şartları çalışmaları yavaşlatmış olsa da büyükşehir ekipleri çalışmalarını devam ettiriyorlar. 2 etabın 1 ay içerisinden tamamlanmasını bekliyoruz, tamamlanmasın ardından Bahar aylarında 3. Etap olarak Altıevler ve Limanreis Mahallesi kıyı şeridi çalışmalarına da Büyükşehir belediyemiz ekipleri tarafından başlanacak.

Narlıdere Sahilevleri kıyı şeridinde yürüyüş yapan vatandaşlar düzenlemeden duydukları memnuiyeti her fırsatta dile getiriyorlar ve sosyal medya üzerinden paylaşıyorlar. Narlıdere’ye yaptığı çalışmalardan dolayı başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Narlıdere Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181