İzmir Şair Eşref Bulvarı’ndaki çalışmaların 1. etabı tamamlandı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak tramvay projesinin Konak hattındaki imalatları hızla sürdürüyor. Konak Tramvayı'nın güzergahı üzerinde bulunan Şair Eşref Bulvarı’ndaki çalışmaların 1. etabı tamamlandı. Lozan Meydanı ile Alsancak Hocazade Camii arasındaki 460 metrelik kısımda biten çalışmaların ardından sıra 2. etaba geldi.

6 Mart 2017 Pazartesi günü başlayacak 2. etap çalışmaları çerçevesinde bu kez aynı bölgedeki karşı şeritte (Hocazade Camii’nden Lozan Meydanı yönüne) çalışma yürütülecek. İlk etabın tamamlandığı şerit ise çift yönlü olarak ulaşıma açılacak. Yaklaşık 1 ay sürmesi planlanan 2. etap çalışmaları sırasında her türlü trafik yönlendirmesi yapılarak Şair Eşref Bulvarı'ndaki imalatlar tamamlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181