İzmir Şehitler Caddesi trafik akışında değişiklik!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Şube Müdürlüğü, satın alınan 95 adet metro aracı için gerekli olan Halkapınar Yeraltı Depolama Tesisi’nin devam eden yapım çalışmaları nedeniyle, Halkapınar Şehitler Caddesi üzerindeki trafik akışında değişiklik olacağını duyurdu.

1 Haziran ile 7 Haziran 2016 tarihleri arasında Şehitler Caddesi üzerinde Atatürk Spor Kompleksi giriş kapısının bulunduğu bölgede altyapı hatlarının deplasesi için 6 gün süreyle kazı çalışması yapılacak. Bu çalışmanın emniyetli bir şekilde yapılabilmesi için de ilk etapta Alsancak istikameti gidiş yönü 3 gün süreyle araç trafiğine kapatılacak ve trafik akışı Bornova istikameti gidiş yönünde çift yönlü olarak düzenlenecek. Birinci etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından, bu kez Bornova istikameti gidiş yönü 3 gün süreyle trafiğe kapatılacak ve trafik akışı Alsancak istikameti gidiş yönü üzerinde çift yönlü olarak düzenlenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181