İzmir Torbalı her gün daha modern bir görünüme kavuşuyor!
Kentsel dönüşümün en büyük mimarı tartışılmayacak üzere inşaat firmaları olarak öne çıkıyor. Eski evler müteahhitlerin yapmış olduğu çalışmalarla yeni binalara dönüşmekteyken, Torbalı her gün daha modern bir görünüm elde ediyor. Torbalı'da inşaat sektörü hızla ilerlerken kısa sürede yapılan yeni binalar ile ilçenin çehresi değişiyor. Özellikle Torbalı ve Muratbey Mahallesine yönelen inşaat sektöründeki özel firmalar eski binaları mülk sahibinin rızasıyla alarak yerine yeni ve görkemli binalar dikiyor. Üstelik müteahhitler çevre koşullarına uygun ve binaların birbirine benzer özelliklerde olmasına dikkat ediyor. Şahısların gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm genellikle Torbalı merkezinde ve Ayrancılar'da hayat buluyor.

6 BİN KONUT SATILIYOR
Torbalı'da büyük bir hızla yükseliş gösteren binalar ilçesinin mimari yapısını şekillendiriyor. İnşaatçıların kentsel dönüşümprojesi veya yatırım kapsamında yapmış olduğu yenileme çalışmaları sonucunda yaptığı birbirinden güzel binalarla Torbalı modern bir görünüm elde ediyor. İlçede faaliyet gösteren yüzlerce müteahhit her yıl binlerce konut inşa ediyor. İnşaat sektörünün kalbi konumunda olan Torbalı'da her yıl 6 bin civarında konut satışı gerçekleştiriliyor. İlçe merkezinin dört bir yanında devam eden yapılaşma, sektör temsilcileriyle birlikte arsa sahiplerini de sevindiriyor.

Büyük Torbalı Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181