İZSU'dan Kemalpaşa'ya 4.7 milyon liralık yeni şebeke!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Kemalpaşa ilçesi Armutlu Mahallesi’nin 40 yıllık eski şebekelerini baştan sona yenileyecek. 4.7 milyon liraya mal olacak çalışmalar 10 ayda tamamlanacak. 

Geçtiğimiz 13 yıl içinde Kemalpaşa’da önemli yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurduğu, 242 kilometre içme suyu şebekesi döşediği ve yeni kuyular açarak su sıkıntısı giderdiği ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Kemalpaşa’nın pek çok mahallesi İZSU’nun yatırımlarıyla sağlıklı su ve kanal alt yapısına kavuşuyor. İZSU son olarak Kemalpaşa’nın Armutlu Mahallesi’ndeki eskiyen ve kaçaklara neden olan içme suyu şebekesini yenilemek için ihaleye çıktı.  4.7 milyon liraya mal olacak çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak ve 10 ayda bitirilecek. Yatırım kapsamında 41 kilometre uzunluğunda sağlıklı ve basınca dayalı içme suyu borusu ile 3 kilometrelik iletim hattı döşenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181