Karabağlar Belediyesi'nden daire satışı!
Karabağlar Belediyesi mülkiyeti kendine ait olan 7 daireyi hesaplı fiyatlarla satışa sunuyor. Merkeze çok yakın olan her türlü ulaşımın kolaylıkla sağlandığı dairelerden 2+1 olanlar 275 bin TL, 3+1 olanlar ise 320-330 bin fiyat aralığında ihaleye çıkacak.

1.sınıf malzeme kullanıldı
Konumu ve merkeze yakın olması nedeniyle ilgi gören dairelerde koridor ve merdiven aralıkları geniş, kamera sistemleri, asansörü, çelik kapısı, iç kapıları Amerikan kapı, ahşap PVC doğrama, tüm tavanlar plastik boya, duvarlar saten boya, tüm odalar parke kaplı, MDF'den hazır mutfak, Hilton banyo, taban ve tavana kadar 1 .sınıf seramik, dogalgaz, kombili, merkezi sistem tv anteni, yatak odasında dolap, ebeveyn banyolu, tüm dairelerde ışıklandırma sistemi ve avizeler mevcut durumda. Ayrıca daireler içinde kiler ve vestiyer ile apartmanın girişinde özel otoparkı mevcut.

Telefonla bilgi almak mümkün
Dairelerin satış ihalesi 30 Mart Perşembe saat 12.00 -13.00 saatleri arasında belediye encümen salonunda gerçekleşecek. İhaleye iştirak durumu ve katılım şartları www.karabaglarbelediyesi.bel.tr sitesi duyurular bölümünden ulaşılabilir. Aynı zamanda 414 81 96 - 414 80 40 numaralı telefondan da Emlak ve İstimlak Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alınabilir.

Yasa gereği daire satışlarından KDV alınmayacak
Öte yandan, 3065 sayılı Katma Değer Kanununun 17. Maddesi gereği daire satışlarından Katma Değer Vergisi alınmayacak. Söz konusu Yasanın 4. Fıkrasının (p) bendinde "Hazinece yapılan taşınmaz teslimi ve kiralamaları, irtifak hakkı tesisi, kullanma izni ve ön izin verilmesi işlemleri ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca yapılan arsa ve arazi teslimleri, belediyeler ve il özel idarelerinin mülkiyetindeki taşınmazların satışı suretiyle gerçekleşen devir ve teslimler denildiğinden, taşınmazın satılması durumda Katma Değer Vergisi alınmayacak.

Yeni Bakış Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181