Karşıyaka Belediyesi Demirköprü Mahallesi'ndeki sokakları yeniledi!
Sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra altyapı yatırımlarına da ağırlık veren Karşıyaka Belediyesi, Demirköprü Mahallesi’ndeki sokakları sil baştan yeniledi. İmar planlarına göre düzenlenen sokaklar; yol, kaldırım ve yağmur kanallarından çöp konteynerlerine kadar elden geçirildi.

Sokaklar Sil Baştan
Karşıyaka Belediyesi, ilçenin işlek merkezlerinden biri olan Demirköprü’de 6168/2 sokak ve çevresinde, toplamda 750 metrekarelik alandaki yenileme çalışmalarını tamamladı. İmar planlarına göre düzenlenen sokaklarda yol, kaldırım ve tretuvar çalışmalarının yapılmasının yanı sıra yağmur suyu ızgaraları ve çöp konteynerleri de yenilendi. Sokaklarda kullanılan malzemeler, belediye şantiyesinde üretilerek maliyet düşürüldü.

Hedef Daha Çağdaş Bir Kent
Daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent yaratmak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Yenileme projelerimizle sokaklarımızın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızda kullanılan beton kaplamaları şantiyemizde üreterek, bir yandan da önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz. Yurttaşlarımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda daha güzel, modern ve huzurlu bir Karşıyaka yaratmak bizim öncelikli görevimizdir. Bunun için de gece gündüz demeden, aralıksız olarak, hep aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız” dedi.

Karşıyaka Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181