Mustafa Çiçek 'İzmir'e göç artacak, nitelikli konut artışı lazım'!
Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, sürekli nitelikli göç alan İzmir'deki konut açığı devam ettikçe, sektörün de önünün açık olacağım söyledi.

İzmir'deki ofis ve konutların, kullanım kadar yatırım için de tercih edildiğini belirten Çiçek, bundaki nedenlerden birinin de, İzmir'deki evlerin kalite fiyat orantısının, İstanbul'daki benzerlerine göre büyük avantaj sağlamasından kaynaklandığım dile getirdi. İzmir - İstanbul otoyolu, Ankara - İzmir hızlı tren hattı projelerinin tamamlanmasıyla birlikte İzmir'e büyük şehirlerden nitelikli göçte artış yaşanacağını kaydeden Mustafa Çiçek, "İzmir'deki kentsel yenileme problemleri çözülmesi ve nitelikli konutların da artması gerekiyor" diye konuştu.

Sabah Egeli GazetesiAnkara 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181