MyWay Alsancak Deluxe temeli 1 ay içerisinde atılacak!
Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını söyledi. İzmir'de kentsel dönüşümün merkezden başlaması gerektiğini ve 1 ay içinde temeli atılacak MyWay Alsancak Deluxe projesi ile bu konuda önemli bir adım atacaklarını belirten Kalı, projenin diğer firmalar için de örnek oluşturacağını kaydetti.

YENİ HASTANELER DE YOLDA
MyWay Alsancak Deluxe'ün, 12 bin metrekare kapalı alanda 8 katlı olarak inşa edileceğini dile getiren Kalı, 'Yatırımları yavaşlatmadık, aksine ülkenin içinde yaşadığı ekonomik kriz ortamını fırsata çevirdik. Yeni hastanaler, ek binalar açıyoruz. İnşaat sektörü önümüzdeki yıl parlayacak. Alsancak DeLuxe, MyWay Country, Çiğli Wins Blue ve Bayraklı projelerini halkımızın beğenisine sunacağız. Halen 8 olan hastane sayımızı da 2017'de 10'a yükselteceğiz" dedi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181