Semt parkı İzmir Çiğli'nin yeni cazibe merkezi olacak!
Kazandırdığı yeşil alanlarla bir yandan kentin yeşil dokusunu güçlendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan da İzmirlilere nefes alacakları yeni cazibe merkezleri yaratıyor.  6 bin metrekarelik alanda Ege Kent Mahallesi’nde yapımı sürdürülen Çiğli Dr. Sadık Ahmet Parkı da bunlardan biri. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve uygulama çalışmaları başlatılan yeni semt parkı, içindeki yeşil alan korunarak biberiye, sarı çalı papatyası, bodrum papatyası, hanım tuzluğu, alev çalısı, zeytin çalısı ve yatay ardıç ile daha renkli bir görünüme kavuşturulacak. Dr. Sadık Ahmet Parkı’nda çocuk oyun alanı, kaskatlı havuz ve sebil de bulunacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi, zeminde kayrak taşı, granit ve doğal agregalı kompoze taş kullanarak doğanın yapısıyla uyumlu bir projeyi daha hayata geçirecek. Manzarasıyla büyüleyecek park, Çiğlilerin yeni buluşma alanı olacak. 

İzmir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181