Torbalı Ayrancılar Kent Meydanı'nın temeli bu gün atıyor!
Her mahalleye bir meydan parolası ile ilçenin 6 mahallesi için kent meydanları tasarlayan Torbalı Belediyesi Ayrancılar Kent meydanının temelini 31 Ocak’ta atıyor.

Torbalı Belediyesi  geçtiğimiz yıl , Atatürk Mahallesi ve Yazıbaşı Mahallesi’ndeki meydan projelerini tamamlayarak hizmete açtı. Yapımında sona gelinen Çapak Meydanı ise önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 31 Ocak’ta  saat 14.00’te Ayrancılar’da gerçekleştirilecek olan temel atma törenine Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın da katılması bekleniyor.

7200 Metrekarelik dev meydan 
Geçtiğimiz günlerde ihale süreci tamamlanan meydan çalışmasında inşaat aşamasına geçildi. İlk olarak , Ayrancılar henüz belde iken belediye binası olarak kullanılan binanın yıkımı gerçekleştirildi. Ayrancılar Kent Meydanı yıkım neticesi açılan 7000 m2’lik  bu alan üzerine inşa edilecek. Ayrancılar Meydan Projesi’nde; 820 m2 biyolojik gölet, 300 m2 kaskatlı fıskiyeli havuz, 250 m2 kafeterya, 250 m2 ahşap dinlenme alanları ve teraslar, 160 m2 fitness ve çocuk oyun alanı, çok amaçlı sosyal tesisler  ve 2600 m2 yeşil alan yer alacak. Kısa sürede tamamlanması planlanan meydan projesi Ayrancılar’ a bambaşka bir hava katacak.

Başkan Görmez, “Torbalı Ayrancılar’dan başlar”
Ayrancılar Mahallesi’nin ilçenin en kalabalık ve en hareketli mahallesi olduğunu vurgulayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Bu bölge çok hızlı biçimde gelişiyor. Biryandan altyapıya bir yandan sosyal projelere ve yaşam kalitesini artıracak işlere odaklandık. Temelini atıp tamamlayacağımız kent meydanı Ayrancılar’da gerçekleştireceğimiz bir dizi yatırımlardan sadece bir tanesidir. Burada bir Gençlik Merkezi projemiz var; kapalı düğün salonu projemiz var. Yakın zamanda onların  da temelini atacağız.  Buradaki projelerimizi anlatırken “Torbalı Ayrancılar’dan başlar, daha güzel bir Torbalı için daha güzel bir Ayrancılar” demiştik. Şimdi bu temenniyi hayata geçiriyoruz. Torbalı’ya ve Ayrancılar’a hayırlı olur inşallah” dedi.

Torbalı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181