Türk Yerel Hizmet-Sen'den Başkan'a makamında ziyaret!
Ziyarette Kalafat ile birlikte Türk Yerel Hizmet-Sen İzmir Sendika Başkanı Fikret Bozkurt ve Aliağa Temsilcisi Adil Çağlar'da bulundu. Aliağa Belediyesi çalışanlarının mali, sosyal ve sendikal haklarının görüşüldüğü ziyarette Kalafat, Aliağa'nın parklarıyla, yeşil alanlarıyla, kentsel dönüşüm projeleriyle İzmir'e örnek olacak bir ilçe olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti.

Aliağa İzmir'e Örnek Olacak
Aliağa'daki değişim ve dönüşümü yakından takip ettiklerini de ifade eden Kalafat, "Başkan Acar'ın Aliağa için hayata geçirdi projelere herkes gibi bizde şahit oluyoruz. Projelerin bir kısmı tamamlanmışken bir  kısmı için çalışmalar halen devam ediyor. Biz gördük ki bu projeler ile Aliağa İzmir'e örnek olacak" dedi. Ziyaret sonrası Kalafat, başarılı çalışmalarından ötürü Başkan Acar'a şilt takdim etti.

Yeni Vizyon Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181