Ziya Yılmaz, 'İzmir'de kalıcıyız'!
DAP İzmir projesine başlayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Burada gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Sahip olduğumuz vizyonu İzmir’de de yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İstanbul'da gerçekleştirdiği sıra dışı projelerle dikkat çeken DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de de benzer projeler için çalışmalar yapıyoruz" dedi. Rotayı İzmir'e çevirdiklerini kaydeden Yılmaz, Bornova'dan sonra Çeşme'de de yatırımlarının olacağını ve kentte 3 milyar liralık proje planladıklarını açıkladı. Kentteki 450 milyon liralık ilk projesini Bornova'da "DAP İzmir" adıyla satışa sunan DAP Yapı, bu projede de satış ofisi tamamlanana kadar çadır kurarak yüzde 50 indirim ile satışa başladı.

İzmir'deki yatırımlarını sürdürecek olan DAP Yapı, Çeşme'de denize sıfır lüks bir proje daha geliştirecek ve İzmir'de önümüzdeki süreçte 3 milyar TL'lik en az 3 proje gerçekleştirecek. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İzmir'de ilk projeleri olması nedeniyle tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, "Metrekaresini 8 ile 11 bin TL fiyatla satışa çıkarmayı planlıyorduk. Ancak sürpriz yapmak istedik. Yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa başlıyoruz. Projenin yüzde 30'unu indirimli sattıktan sonra fiyatlar kademeli olarak yükselecek" dedi.

"ESKİ EVLERDEN UCUZ"
Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları'nda yaşadıkları talebin benzerini İzmir'de yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi: "Müşterilerimizden gelen istek üzerine vakit kaybetmemek adına satış ofisimiz tamamlanmadan çadırda satışlara başladık. Daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor. Bu fiyat bölgedeki eski evlerden bile ucuz" diye konuştu. Geçtiğimiz yıl İzmir'e 24 bin kişinin göç ettiğini söyleyen Yılmaz, İzmir'in yükselen potansiyelini şöyle anlattı:

"İLK YANIT İZMİR"
"Son 10 yılda İzmir'de sanayi yüzde 140 büyüdü, İzmir dünyada en hızlı büyüyen ikinci kent oldu. İzmir, yaşanabilirlik endeksinde 2016'da 10 sıra birden yükseldi. Turizmde müthiş bir potansiyeli var. Bugün İstanbul'da yaşayanlara 'Hangi şehirde yaşamak isterdiniz?' diye sorduğunuzda alacağınız ilk yanıt İzmir olacaktır. İzmir İstanbul otoyolu 2018'de tamamlandığında rakamlar katlanarak artacak. Mesafe 3.5 saate düşecek ki İstanbul'da Avrupa'dan Anadolu'ya geçmek 2-3 saati buluyor."

SENETLE ÖDEME SEÇENEĞİ
DAP İzmir'in, 31 ve 32 katlı iki bloktan meydana geldiğini vurgulayan Ziya Yılmaz "450 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen her biri balkonlu ve ferah dairelerden oluşan proje 707 konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Projedeki konutların yüzde 30'u indirim avantajıyla satışa sunuldu. Buna ek olarak DAP Yapı, peşin alımlarda yüzde 8 indirim uyguluyor. Yüzde 5 peşinle 36 aya kadar şirket içinde senetle ödeme seçeneği sunulan projede banka kredisiyle 120 aya kadar yüzde 0.99 faiz oranıyla ödeme seçenekleri de sunuluyor" dedi.

"ESKİDEN LÜKS OLAN STANDART HALİNE GELDİ"
Son yıllarda sektörün gelişimi açısından çok doğru adımlar atıldığını vurgulayan Yılmaz "Sektör özellikle son on beş yılda oldukça ciddi bir büyüme kaydetti ve büyümeye de devam ediyor. Doğru hamlelerin yapılmasıyla taşıdığı büyük potansiyel olağanüstü bir güce dönüşebilir. Gayrimenkul sektörü ne denli desteklenirse, istihdam, finansal dönüş ve inşaat yan sanayi de o kadar çok canlanacaktır. Gayrimenkul sektöründe rakebet koşulları gerek ülkemizde gerekse dünyada her geçen gün zorlaşıyor. Vatandaşlarımız konut satın alırken birçok kriteri gözden geçiriyor. Lokasyon, inşaat malzemelerinde kullanılan ürünlerin kalitesi, konutu üreten markanın itibarı ve referansları, karar vermede çok etkin oluyor. Beklentilerin arttığı bu dönemde eskiden lüks olan bazı kalemlerin bugün standart haline geldiğini görüyoruz" diye konuştu.

İZMİRLİ BALKON SEVER
Ziya Yılmaz, İzmir'deki hedeflerini, Yeni Asır Ekonomi Şefi Kadir Kemaloğlu'na anlattı. İzmirlilerin balkonlu ve ferah dairelerden hoşlandığını belirten Yılmaz, "Projemizde yer alan en küçük dairenin balkonu 5 metrekare" dedi.

29 EKİM'E ÖZEL KUTLAMA
DAP Yapı'nın İzmir'deki ilk projesi olan DAP İzmir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 28-29 Ekim tarihlerinde coşkuyla kutlandı. DAP İzmir satış ofisinde gerçekleşen müzik dinletisine İzmirliler çok yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyetin 94. yılı kutlamaları kapsamında gerçekleşen özel etkinlikte Ceren Niron ve Show Band, canlı performansları ile ziyaretçilere bayram coşkusu yaşattı.

"BUGÜNÜ DEĞİL YARINI SATIN ALIN"
DAP Yapı projelerinde gayrimenkul alımının, rekor prim oranıyla kazançlı bir yatırıma dönüştüğünü belirten Ziya Yılmaz, "Emlak endeksleri, DAP projelerinde yer alan konutların her türlü ekonomik etkene direnç göstererek yatırımcıya kazandırdığını doğruluyor. Halkımıza, bugünü değil, yarını satın almalarını ve geleceğe yönelik projelerde konut sahibi olmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü bugünü satın alıyorsanız, 5 yıl sonra modası geçmiş oluyor. 5 yıl sonra öyle binalar yapılıyor ki, siz artık orada oturmaktan rahatsız olmaya, ezilmeye başlıyorsunuz. Ezilmek istemiyorsanız, farklı, butik, geleceğe dönük projelerde yer alın. Uzun vadede hem kar edebilir hem de orada otururken gurur duyabilirsiniz" dedi.

Yeni Asir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181