Triyanda Masal'da yaşam başladı!
Egesel İnşaat imzasıyla İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Triyanda Masal projesinde daire sahiplerine anahtar teslimi gerçekleştirildi.

16 blokta 317 daireden oluşan Triyanda Masal projesinde 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. 30 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Triyanda Masal projesinde
 bahçeli daire seçenekleri de bulunuyor. Projede 2+1 daireler 117 metrekare, 3+1 daireler ise 133 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Yüzde 77 si özel peyzajla düzenlenmiş yeşil alana ayrılan projesinde 1000 metrekareye yayılan cardio ve fitness alanı; sauna, buhar odası, dinlenme alanları bulunuyor. 450 metrekare açık havuz alanı, blokların önünden geçen su bantlarına sahip Triyanda Masal projesinde çocuk oyun alanları da yer alıyor. Bağlantı yollarına birkaç dakika mesafede olan Triyanda Masal projesi İzban'a yakınlığına rağmen toplu taşımayı siteye özel ring servis ile destekliyor. 

Triyanda Masal iletişim!
Adres: 189 Sokak No:63 İnönü Mahallesi Ayrancılar / Torbalı / İZMİR
Telefon : 0232 999 33 30
Web: www.triyandamasal.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181