Bakan Özhaseki bugün dönüşüm için İzmir'de olacak!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bugün Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'ni incelemek üzere İzmir'e geliyor. 100 dönümlük alanı kapsayan ve bugüne kadar 100 milyon liralık harcama yapılan bölgeyi gezecek olan Haseki, bakan olduktan sonra İzmir'e ilk ziyaretini gerçekleştiriyor.

Bugün saat 14.00'te kente gelecek olan Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü ile Bakanlık Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü'nün çalışmasıyla 3 bin konutun yapılmasının planlandığı Cennetçe şme'deki dönüşüm alanını yerinde inceleyecek. Özhaseki'nin projenin yapım şekli ve sistemin nasıl çalışacağıyla ilgili ayrıntıları İzmir ziyaretinde açıklaması bekleniyor.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181