Başkan Batur'dan Narlıdere'ye dönüşüm ve doğalgaz müjdesi!
Narlıdere Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısını belediye meclis salonunda gerçekleştirdi. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur 2. İnönü Mahallesi, Narlı Mahallesi, Çatalkaya Mahallesinin Kentsel dönüşüm ile ilgiü hazırlanan taslak planların detaylarını Meclis'e aktardı ve detaylı bilgiler verdi. Haziran ayı meclisinde beklenen açıklamayı yapan Başkan Batur, Limanreis Mahallesi sakinlerini sevindirdi.

Batur, "Değerli arkadaşlar daha önce yaptığımız sunumda Kentsel dönüşüm mahallelerimiz ile ilgili hazırlanan taslak planları sizlere açıklamıştık. Bu planlar planlama müdürlüğümüzdeki, kentsel dönüşümbüromuz tarafından analiz edildi. Pazartesiden itibaren yeniden askıya çıkıyoruz" dedi.

KAZILARA BAŞLANDI
Narlıdere'de devam eden projeler ve çalışmaları anlatan Batur, "İlçemizdeki önemli gelişmelerden biri geçen ayda bahsederek bir müjde vermiştik. Limanreis mahallemizin bir ay içinde doğalgaza kavuşması ile ilgiü çalışmaların başlayacağını söylemiştik. İzmirgaz bir hafta önce Limanreis mahallemizde çalışmalara kazı çalışmalarına başladı. Boru döşeme işlemleri başladı ve şu anda devam ediyor" ifadesini kullandı.

Habertürk Egeli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181