Bayraklı'da kentsel dönüşüm için imar revizyon çalışmaları devam ediyor!
Bayraklı’da faaliyet gösteren 20 yöre derneğinin başkan ve yöneticileri Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret etti. Karabağ, tüm derneklerin her zaman yanında olduğunu söyledi, ilçede yapılan yatırımları anlattı. Karabağ, kendiliğinden dönüşüm için gerçekleştirilen imar revizyon planlarıyla ilgili yeni çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Tepekule ve Çay Mahalleri’nde bu çalışmaları tamamladık. Meclislerimizden geçirdik. Şimdi sıra diğer mahallerimizde. Gecekondularda ulaşım, yeşil alan, otopark, sosyal donatı alanı yetersizliği bu değişikliklerle çözüme kavuşacak” dedi.

Bayraklı Erzurumlu Dernekler Federasyonu, Öz Sivaslılar Derneği,  Alparslan Mahallesi Derneği, Ehlibeyt Cami Derneği, Azerbaycan Ahıska Türkleri Derneği, Afyonlular Derneği, Bayburtlular Derneği,  Boyacı köyü Derneği, Trabzon Şal Pazarı Derneği, Demirci Kiraz Yörük Derneği, Emekli Astsubaylılar Derneği, Bayraklı Çarşı Esnaf Derneği, Hanaklılar Derneği, Diyarbakır Erenler Derneği, Bayraklı İzmirliler Derneği, Bayraklı Pazarcılar Derneği, Şamlar Derneği, Tahtacılar Derneği, Kütahya Dumlupınarlılar Derneği, Çorum Körücek Köyü Derneği Başkan ve yöneticileri Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı ziyaret etti.

SIKINTILAR BİR BİR ÇÖZÜLDÜ
Başkan Karabağ, yeni hizmet binasının inşaatını tamamlayarak faaliyetlerine burada sürdürdüklerini belirterek, “Otoparkta bir düzenleme yaptık. Binanın bahçesine bir Atatürk büstü dikeceğiz. Törenlerimizi burada yapmak istiyoruz.  Buranın yapımında zeminle vakit kaybedildi. Yaklaşık bir sene çamur çıkarıldı. Zeminin izolasyonu için ABD’den malzeme getirdik” dedi.

İMAR PLAN REVİZYONLARINI ANLATTI
Başkan Karabağ, göreve geldikten sonra ilçedeki sıkıntıları bir bir çözdüklerini söyledi. İmar revizyonlarıyla kendiliğinden dönüşümü sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkan Karabağ, “Fiziki sıkıntılar imar planlarının değişmesiyle çözülecek. Gecekondularda ulaşım, yeşil alan yetersizliği, otopark, sosyal donatı alanı yetersizliği bu değişikliklerle çözüme kavuşacak.  Tepekule ve Çay Mahalleri’nin imar planlarını değiştirdik. Nafiz Gürman, Onur, Yamanlar, adalet, Cengizhan, Alparslan, Refik Şevket İnce Mahalleri’nde aynı değişiklikleri yapacağız” dedi.

YAPILAN YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ ALDILAR
Başkan Karabağ, mahallerde yapılan yatırımları da anlattı, belediye olarak her zaman derneklerin yanında olduklarını söyledi.  Başkan Karabağ’ın konuşmasının ardından dernek başkanları söz alarak, belediyenin yaptığı hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bayraklı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181