İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi detayları!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelisim Projesinin detayları belli oldu. 375 milyon 530 bin 598 TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde 1764 konut yer alacak. 70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde 104 işyeri ve 280 ofis de bulunuyor.
 
1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinden meydana gelecek olan İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde, A tipi avlulu konutlar 6 katlı 6 blok olarak tasarlanırken, B tipi kitle konutlar ise 5,9 ve 10 katlı olarak projelendirildi.

872 adet dairenin yer alacağı İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi A tipi avlulu konut kısmında 5 bin 300 metrekare açık otopark bulunuyor. Dairelerin büyüklüklerinin 31 metrekare ila 114 metrekare arasında değiştiği  İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi A tipi avlulu konut kısmında 60 adette konut altı ticaret birimi bulunacak. İşte İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi A tipi avlulu konutları görseli;



408 adet dairedenoluşacak olan İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi B Tipi kitle konutlar kısmında ise 1 adet kule blok, BHZ, semt meydanı, açık ve kapalı otopark alanları, cami ve yeşil alanlar yer alacak. Kapalı otopark seçeneğinin de yer alacapı İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi B Tipi kitle konutlar kısmında daire büyüklükleri 37 metrekare ila ile 116 metrekare arasında değişiyor. İşte İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi B Tipi kitle konutlar görseli;



İzmir Ege Mahallesi'nin kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi 
Mart 2013 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak sınırları belirlenen ve kentsel dönüşüm alanı ilan edilen İzmir Ege Mahallesi'nde mevcut durum tespitlerinin güncellenerek zemin, zemin üstü hak sahiplikleri belirlenmesi çalışmaları 2011 yılında yapılan tamamlanmıştı. İzmir Ege Mahallesi Kentsel dönüşüm Projesi ise 2014 yılı Temmuz ayında hak sahiplerine tanıtılmıştı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181