İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ÇED süreci başladı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelisim Projesi için ÇED süreci başladı.

375 milyon 530 bin 598 TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde 1764 konut yer alacak. 70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde ayrıca 104 işyeri ve 280 ofis de bulunacak.

1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinden meydana gelecek olan İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde A tipi dairelerin büyüklükleri 31 metrekare ila 114 metrekare arasında değişiyor. A Tipi konutların altında 60 adet konut altı ticaret biriminin bulunacağı İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde A tipi konutların toplam sayısı 872 adet olacak. 5 bin 300 metrekare açık otopark alanına sahip olacak olan A tipi konutlar avlulu tasarımı ile 6 katlı 6 bloktan oluşacak.

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde 408 adet inşa edilecek olan B Tipi konutların ise büyüklükleri 37 metrekare ila 116 metrekare arasında değişiyor. 1 adet k
ule bloğunda bulunacağı İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi B tipi konutlar kısmında ayrıca; BHZ, semt meydanı, açık ve kapalı otopark alanları, cami ve yeşil alanlar yer alacak. B tipi kitle konutlar-5,9 ve 10 katlı bloklar olarak tasarlandı.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181