Uzundere Kentsel Dönüşüm'e Folkart imzası!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karabağlar Uzundere Mahallesi'nde çalışmalarına başladığı 12 bin 809 metrekare alanlı iki adada yapılacak 280 konut ve 33 işyeri ile 44 bin 345 metrekare inşaat için açtığı ihaleye kimsenin katılmaması üzerine yeniden ihaleye çıkıldı. 3. kez yapılan iki aşamalı ihalenin ilk aşaması önceki gün gerçekleştirildi.

İkinci aşamada bitecek
Kapalı teklif usulü ile yapılan ihalede, firmalar Büyükşehir'e tekliflerini sundu. Daha önceki iki ihalede herhangi bir teklif verilmezken son ihalede ilk teklif verildi. Son dönemde izmir'de yaptığı Basmane Çukuru, Çeşme ve kent merkezindeki inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Sancak Ailesi'nden, Mesut Sancak'ın sahibi olduğu Folkart Yapı ihalede tek teklifi veren firma oldu. Folkart, önümüzdeki ay yapılacak inovasyon temalı İzmir Enternasyonal Fuarı'nm ana sponsoru olmuştu. İki aşamalı gerçekleştirilecek ihalenin ilkinde teklif kapalı usulle sunulurken, ihale süreci 4 Ağustos'taki ikinci aşama ile son bulacak. İhalenin ikinci teklifler kısmının ardından Folkart Yapı Uzundere'deki dönüşümün yapım işini üstlenmiş olacak.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181