2016 satış şampiyonu Folkart Time oldu!
Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonun bir arada olacağı proje, reklam filmi ve farklı tasarıma sahip satış ofisi ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında lansmanı yapılan Folkart Time projesinde, hem konutlarda hem de ofislerde yüzde 50’lik satış başarısı yakalandı. Günlük hayatın yoğunluğunu esprili bir şekilde ele alan reklam filmi ile beğeni toplayan Folkart Time, özellikle İstanbul, Bursa, Ankara ve Antalya gibi illerin yanı sıra yurtdışından da tercih edilen proje olarak öne çıkıyor.

Folkart Time Projesi ile 500 milyon lira değerinde bir yatırım ortaya çıkması hedefleniyor. Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bir cazibe merkezi haline gelecek Folkart Time, “Şimdi senin zamanın!” sloganıyla yaşamdan zaman kazanmak isteyenlerin adresi olacak.

FOLKART TIME BEĞENİLDİ
Folkart Time Projesi’nin lansmanı yapılır yapılmaz yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart Time projemizin hali hazırda yüzde 50’si müşterilerimizin yoğun ilgisi nedeniyle satılmış durumdadır.Gösterilen bu ilgi nedeniyle projemiz 2016 yılı Türkiye Satış Şampiyonu oldu. Henüz zemin iyileştirme ve harfiyat çalışmalarının sürdüğü projemize gösterilen ilgi ve bize olan güvenleri nedeniyle özellikle İzmirlilere ve projemize ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Satışlar her geçen gün hızlanmaktadır. Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte İzmir’e tatile gelip bir daha dönmek istemeyenler ve geleceği parlak olan İzmir’de yatırım yapmak isteyenlerin ilgisi ile satışlarımızın daha da artacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

YURTDIŞINDAN DA İLGİ GÖRÜYOR
Folkart Time projesine gösterilen ilgi istatistiki verilere de yansıdı. Folkart Time reklamlarını dijital platformlarda gören internet kullanıcısı sayısı yaklaşık 19 milyon 100 bin. Projenin web sitesini yaklaşık 1 milyon 200 bin müşteri adayı ziyaret etti. Web sitesi verilerinin yanı sıra toplam 12 bin müşteri adayı bilgi almak amacıyla çağrı merkezini aradı. Farklı tasarımı ile dikkat çeken proje ofisini ise yaklaşık 2 bin müşteri adayı yerinde ziyaret etti.

Projeye gösterilen ilgiden memnun olduklarını kaydeden Sancak, projeyle yurtdışından da ilgilenenlerin olduğunu belirtti. Sancak, “Müşteri adaylarımızın yüzde 10’a yakını; başta Almanya, Fransa, Hollanda, Avusturya ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere yurtdışından. Gayrimenkul sektöründe yabancılar açısından pek ilgi gösterilmeyen bir şehir olan İzmir için bu oran çok iyi. Sadece yurtdışı da değil. Yurtiçinden yani farklı illerden de çok olumlu veriler bulunuyor. Yurtiçinden projemize ilgi gösteren müşteri adaylarımızın; yüzde 50’ye yakını başta İstanbul, Ankara, Bursa, Manisa, Antalya olmak üzere İzmir dışından bizimle temas etti. Folkart Time projemizin hem yurtiçinde hem de yurtdışında bu kadar çok ilgi görmesi bizleri memnun ediyor” diye konuştu.

FOLKART TİME
Karma proje konseptine benzersiz bir yenilik getiren Folkart Time, İzmir’de ilk kez bünyesinde kolej barındıran proje olacak. Folkart Time sakinlerine kayıt önceliği verilecek kolejde, öğrencilere Türkiye’nin en iyi eğitimcilerinden eğitim alma fırsatı sunulacak.

Folkart Time, 27 bin 400 m2’lik alanda, 120.000 m² inşaat alanında karma bir proje olacak. Ev, ofis, kolej, alışveriş ve sosyal alanları bir araya getirerek, proje sakinlerine zaman kazandıracak. Folkart Time; 37 ila 335 metrekare arasında değişen balkonlu ya da balkonsuz stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olmak üzere; 369 konut, 271 ofis, 46 ticari birim ile açık/kapalı havuz, spa, fitness merkezi ve kapalı otoparkla zamanı verimli kullandıracak. 

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181