Avcılar Bornova Mersinli 2017’de lansmana çıkacak!
600 bağımsız bölümden oluşan; ofis, konut ve rezidans katlarının yanı sıra saklı bahçesindeki sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çeken Avcılar Bornova Mersinli Projesinin 2017 yılında lansmana çıkması planlanıyor.

65 bin metrekare inşaat alanına sahip Avcılar Bornova Mersinli projesi karma konsept şeklinde tasarlanıyor. Avcılar İnşaat İzmir yeni kent merkezinin en gözde yerinde projelendirilen çok farklı bir kompleks olarak nitelendirdiği Avcılar Bornova Mersinli projesi 30 kat yüksekliği ile dikkat çekiyor.

Bayraklı, Alsancak ve Bornova üçgeninde, lüks ve modern konsepti ile bölgenin cazibesini artıracak Avcılar Bornova Mersinli projesi yatırımcısına çok kazandıracak bir proje olma özelliği taşıyor.

Avcılar Bornova Mersinli iletişim!
Adres: 364/1 Sk. No: 25/A Bornova/İZMİR
Telefon: 0232 344 2824
Web: avcilarinsaat.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181