Avlu Torbalı projesi teslim tarihi!
17 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avlu Torbalı projesinde ofis bloklarının Mayıs 2019'da, konut bloklarının Haziran 2019'da teslim edilmesi bekleniyor.

Nurem İnşaat ve Sürmeli GMG imzası ile hayata geçirilecek olan Avlu Torbalı projesi 237 adet konuttan oluşuyor. Karma konsepte sahip olan Avlu Torbalı projesinde 233 adet ofis bulunuyor. Seçkin markaları ait mağazaların ve 15 bin metrekaresi kapalı olmak üzere otopark alanının bulunduğu Avlu Torbalı projesi 4 konut ve 2 ofis bloğu olarak tasarlanıyor.

Toplam 6 bloktan oluşan Avlu Torbalı projesinde 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 ve 2+1 loft daire seçenekleri bulunuyor. İzmir Torbalı'da konumlanan Avlu Torbalı projesinde spor/fitness salonu, sauna, yarı olimpik yüzme havuzu, meydanda süs havuzu, çocuk oyun alanları, bilardo, masa tenisi, ofisler için resepsiyon hizmeti, toplantı salonları, fiber internet, 7/24 güvenlik, otopark alanları (kapalı ve açık), vale hizmeti, misafirhane ve temizlik servisi yer alıyor.
 
Avlu Torbalı projesi iletişim!
Adres: Torbalı Mahallesi Aydın Caddesi No:98 Torbalı/İZMİR
Telefon: 0 532 111 28 58
Web: www.avlutorbali.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181