B Life Çiğli Ataşehir'de yükseliyor!
1971'de İrfan Berberoğlu-Orhan Berberoğlu kardeşler tarafından kurulan ve bugüne kadar İzmir ve çevresinde villa, site, apartman, okul ve iş merkezi gibi pek çok projeye imza atan Berberoğlu İnşaat, Çiğli Ataşehir'deki B Life'la da konforlu bir Berberoğlu İnşaatın Entegre İnşaatla sürdürdüğü B Life, Ataşehir'e Mavişehir kalitesini getiriyor, yaşama çağrı yapıyor. Kalitenin olmazsa olmazları olduğunu ve üst gru ba yönelik projeler ürettiklerini belirten, Reklam, Pazarlama ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Baturalp Berberoğlu, "Narlıdere ve Çeşme'de ürettiğimiz villalar ve apartman daireleri, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe'deki projelerimiz ile Kordon'daki Pamuk Plaza, kalite odaklı anlayışımıza iyi birer örnek, bizim için referans projeler. Entegre İnşaat'la, Alper Okay'la ortaklaşa yürüttüğümüz B Life da, niteliğiyle ve kalitesiyle öne çıkıyor" dedi.

B Life 1 ve B Life 2 projeleri, Ataşehir Mahallesinde Çiğli İzban İstasyonu'nun yanında konumlanıyor. Ekim 2014'te başlayan ve Ekim 2016'da sahiplerine teslim edilecek olan B Life 1,1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 84 daireden oluşuyor. Bu yıl inşaatına başlanan ve 2017 sonunda tamamlanacak olan B Life 2'de de 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle 86 daire bulunuyor.

B Life 1'de ellerinde kalan 9 dairenin fiyatının 270 bin ile 670  bin lira arasında değiştiğini belirten Baturalp Berberoğlu, müşterimize yüzde 40 kazandırdık" dedi. B Life 2'de de dairelerin yaklaşık 1/4'ünün satıldığını kaydeden Berberoğlu, fiyatların 530 bin ile 640 bin lira arasında değiştiğine vurgu yaptı. Çevreyoluna, alışveriş merkezlerine, eğitim kurumları ve hastanelere çok yakın olduklarını, metroya da yürüyüş mesafesinde olduklarını belirten Baturalp Berberoğlu, "Park Ataşehir ve Mavişehir Modern'in mimarı Aykut Dayı'yla çalıştık. Projemizle, Mavişehir kalitesini daha ucuza Çiğli'de sunuyoruz" diye konuştu.

Çeşme'de, yazlığı daireye taşıyacaklar

İsviçre'de işletme ve ekonomi öğrenimi gören Yönetim Kurulu Üyesi Baturalp Berberoğlu, çalışmaları kardeşi Bahadır Berberoğlu (inşaat) ve kuzeni Korhan Berberoğlu'yla (satış) yürütüyor. Mayıs ayı içinde B Life Çeşme Ayasaranda Projesi'ni yaşama geçirmeye hazırlanıyorlar. Denize sıfır olarak hazırlanan projede villa konseptini daireye taşıyacaklarını vurgulayan Baturalp Berberoğlu, "1+1'den 4+1'e toplam 42 adet daire yapacağız, fiyatlar 750 bin lira ile 2 milyon lira arasında olacak" diyor.

'Arsa, en önemli sorun'
Osmangazi, Gaziemir ve Çiğli'de inşaat yatırımlarının artacağını belirten Berberoğlu, "En büyük sorun arsa. Arsa bulunsa fiyatlar yükselmez. Yer çok, planlama eksik. Büyükşehir, imar düzenlemesini yapmalı. Emsal artırılmalı, artırılmadan kentsel dönüşümü yapamayız. Ada bazında imar çıkarılmalı" dedi. Berberoğlu, beton zammının da yanlış olduğunu kaydetti. 

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181