BulutOrman Evleri doğayla içice yükseliyor!
Narlıdere'de yaşama geçirdiği projelerle tanınan Tanyer İnşaat, yine aynı bölgede 25 milyon liralık yatırımla yapımına başladığı BulutOrman Evleri ile örnek bir projeye daha imza atıyor.

Orman ve körfez

Asma Bahçeler'in kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide konumlanan BulutOrman Evleri, doğayla içice yapısı ve modern mimarisiyle yatırımcılardan da ilgi görüyor. Konutların yarıdan fazlasının şimdiden satıldığını söyleyen Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, projenin tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu; evler ve orman arasında 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi. Tanyer, "Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181