Çeşme Jardin Eden Pana Yapı imzasıyla yükselecek!
'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi ile dikkat çeken PANA Holding bünyesindeki Pana Yapı, yeni bir konut yatırımı için rotasını İzmir Çeşme'ye çevirdi. 118 villa ve 60 rezidans daireden oluşan Jardin Eden projesi 150 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. 124 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projenin toplam büyüklüğünün 250 milyon lira olduğunu söyleyen Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, "Güney Fransa ve Ege sentezi olacak projemizde her villanın havuzu olacak. Bunun dışında ayrı havuz alanları da yer alacak. 60 dönüm peyzaj alanı bulunan projede tüm evler deniz görecek. Projeye ait bir de plajımız yer alacak" dedi.

YÜZDE 30'UNU SATTIK
44 villa ve 35 rezidans yer alan birinci etap bölümünde konutların yüzde 30'unu sattıklarını belirten Şaşmaz, villaları Mayıs 2017'de teslim edeceklerini dile getirdi. Villa fiyatlarının 1 milyon 400 bin lira ile 2 milyon 500 bin lira arasında değiştiğini söyleyen Şaşmaz, 30 ile 80 metrekare arasında olan rezidans dairelerin fiyatlarının da 500 bin liradan başladığını dile getirdi. Çeşme Jardin Eden projesi Ilıca Plajı ile Al aç atı merkeze de 6 kilometre mesafede bulunuyor. Ortaklar Çeşme projelerini bir lansmanla tanıttı.

FİKİRTEPE'DE 10 PROJEDE TEMEL ATILACAK
PANA Holding CEO'su Kürşat Ufuk, "Fikirtepe'de 20 şirket bir araya gelip Fikirtepe Platformu'nu kurduk, sorunlar çözülüyor. 10 projede temel atılacak" dedi. Fikirtepe'de 5 adada proje geliştirdiklerini, 5 yılda 5 bin konut üretmeyi hedeflediklerini belirten Şaşmaz, "Bağdat Caddesi ve Üsküdar'da proje geliştiriyoruz. Çeşme'de yeni yatırımlar planlıyoruz" diye konuştu.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181