Çetmen Konfor Evleri İzmir Menemen'de yükseliyor!
Çetmen Grup tarafından Ulukent Şahin Tepesi bölgesinde yapılan Konfor Evleri konuklarına bol oksijen vaad ediyor. Projede yüzde 0.89 faizle 150 bin lira kredi imkanları da sunuluyor.
 
Oyun alanı ve yüzme havuzu

Çetmen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çetmen, mobilya ve perakende sektörleri yanı sıra inşaat sektöründe de aynı kaüte ve hizmet anlayışı ile çeşitli projelere imza attıklarının altını çizdi. Çetmen, "2007 yılında başladığımız inşaat sektöründeki ilk projemiz olan Çetmen Pancar Sanayi yapılarının ikinci etabını da tamamlayarak hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Aynı kalite ve hizmet anlayışı ile konut inşaatında Konfor Evleri Ulukent projemizi de sizlerle paylaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Konfor Evleri projesinin oksijeni bol, doğayla iç içe bir yerde yaşamak isteyenlerin hayallerindeki yer olduğunu söyleyen Çetmen, "Bizler de konuttan çok daha fazlasını vatandaşlarımıza sunuyoruz. Herkesin temiz havada, bol oksijenli ve yüzme havuzlu bir projede ev sahibi olmaları için yüzde 0.89 faizle 150 bin TL kredi veriyoruz. Çünkü herkesin hayallerine kavuşabilmeli" dedi.

96 konut var 
Projede 6'şar katlı 4 blok bulunduğunu kaydeden Çetmen, "Toplam 96 dairenin yer aldığı projemizde 3+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. 4 blok şeklinde tasarlanan projemizde yaşam alanlarından, çocuk oyun alanlarına, yüzme havuzu ve yürüyüş parkurlarına kadar keyifli ve konforlu bir site hedefledik. AmaProjede 6'şar katlı 4 blok bulunuyor. cimiz konukların her sabahı, muazzam bir gün doğumu eşliğinde karşüamaları" diye konuştu.

Çağdaş ve yalın
Tasarımda çağdaş ve yalınlığa önem verdiklerim açıklayan Abdullah Çetmen, "Bu anlayışımızı yansıtan çizgüere sahip dış cephe tasarımı her metrekaresi yaşamın içine katıldı. Dört mevsimi yaşalabileceğiniz bahçe peyzajı, işlevselliği ön planda tutan iç mekan tasarımları, depreme dayanıklı yapısı, üstün inşaat ve malzeme kalitesi ile modern, güvenli, huzurlu ve konforlu bir yaşamı vatandaşlarımıza sunuyoruz" ifadelerini kullandı. Site içinde açık-kapalı otopark alanları, yaşam alanları, çocuk oyun alanı ve yüzme havuzu bulunan projede daireler için uygun kredi olanakları da sunuluyor. Abdullah Çetmen, herkesin bu konforu yaşaması için cazip olanaklar sağladıklarını vurgulayarak, "Uygun fiyat politikası ile daire fiyatından bağımsız 150 bin TL için yüzde 0.89 faiz oranıyla fırsat kampanyasından yararlanmak isteyenleri satış ofisimize bekliyoruz" dedi. 

Habertürk Egeli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181