Çiçek Evler Mavi Yaka güncel teslim tarihi! Aralık 2017
Her daire için özel hobi odası ve 1 araçlık özel kapalı otopark yer alan Çiçek Evler Mavi Yaka güncel teslim tarihi Nisan 2019 olarak planlanıyor.

3+1, 4+1, 5+1, zemin dubleks, çatı dubleks ve flat seçeneklerinin bulunduğu Çiçek Evler Mavi Yaka projesinin sosyal yaşam alanları arasında; tenis, basketbol, voleybol, mini futbol alanları, çocuk bahçesi ve kamuya açık otopark ve hobi bahçeleri yer alıyor. 

Dairelerinde önü kapanmayacak deniz manzarası bulunan Çiçek Evler Mavi Yaka projesinde dairelerin büyüklükleri 160 metrekare ila 350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Çiçek Kardeşler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi 15 bin 400 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 3 katlı bloklardan oluşan Çiçek Evler Mavi Yaka projesi 75 daire yer alıyor.

Çiçek Evler Mavi Yaka nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181