Çiçek Evler Mavi Yaka Yeşil Bina Sertifikası’na aday!
Çiçek Kardeşler İnşaat, Güzelbahçe’nin en değerli konumlarından birinde bulunan 15.400 metrekarelik arsa alanında başladıkları yeni projeleri ‘Çiçek Evler Mavi Yaka’yla 75 adet lüks konut üretecek. Profesyonelce tasarlanmış ve estetik mimariye sahip 3 katlı bloklardan oluşan proje, 75 metrelik cephesiyle önü hiç kapanmayacak bir deniz manzarası sunuyor.

160-350 metrekare arası büyüklüklerde 3+1, 4+1, 5+1, zemin dubleks, çatı dubleks ve flat seçeneklerindeki dairelerin çoğu deniz, tamamı ise havuz ve bahçe manzaralıdır. Mavi Yaka projesinde, 24 saat güvenlik ve profesyonel site yönetimi hizmetleri sunulacak olup her daire için özel hobi odası ve 1 araçlık özel kapalı otopark yer alıyor.

İki ayrı adadan oluşan sitenin orta bölümünde Tenis, basketbol, voleybol, mini futbol alanları, çocuk bahçesi ve kamuya açık otopark ve hobi bahçelerini barındıran 3.600 m²’lik bir park alanı bulunmaktadır.

Yeni bir yaşam şekli
‘Çiçek Evler Mavi Yaka’ projesiyle ilgili bilgi veren çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, proje ile İzmir İnşaat sektörüne yeni bir boyut kazandırmayı amaçladıklarını, modern mimari, farklı tasarımlar ile sadece İzmir’de oturanlara değil İzmir’e yerleşmeyi düşünenlere de ulaşmak istediklerini söyledi.

Doğa dostu özelliğiyle öne çıkan ‘Çiçek Evler Mavi Yaka’ Güzelbahçe’de bir ilki gerçekleştirerek Çevreye Duyarlı Yeşil Bina Sertifakası’na (BREEAM) aday bir proje. Doğaya ve sosyal yaşamın önemine gösterdiği hassasiyeti koruyan Çiçek Kardeşler İnşaat, aydınlatma ve genel mimari için kullanılan güneş panelleri, elektrikli araç şarj istasyonları ve yüzde 70 oranındaki yeşil alanla, doğaya ve insan sağlığına verdiği önemi gösteriyor.

Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, şehir hayatından bunalanların bu projede aradıkları huzur ve konforu bulacağını vurguladı. Projenin, 2018’in sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181