Coordinat Bornova yatırımcılarına tapular dağıtıldı!
Türkiye'nin ilk aidatsız sitesi olma özelliğini taşıyan ve hem konsepti, hem de konumuyla dikkatleri çeken Coordinat Bornova, ayrıca yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl % 7 net kira artışıyla, 5 yıllık kira garantisi de sunuyor. Yatırımcıların tapularını almaları ve projenin son durumu hakkında bilgi veren DRC Grup ortaklarından Caner Tan, teslimat planlarında herhangi bir sapma bulunmadığını belirterek, konutları söz verdikleri gibi 1 Mart 2018'de sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Şu ana kadar Coordinat Bornova'nın yüzde 65'inin satışının tamamlandığını belirten Tan, "Devletin vatandaşlarına verdiği tek senet tapu senedidir. Tapu o yerin mülkiyetinin sizin olduğunuzun en kesin ve değişmez garantisidir. Biz de DRC Grup olarak, bu söze çok inanıyoruz. Biz nasıl projelerimiz için arsa alırken tapumuzu elimize aldığımızı kendimizi güvende ve rahat hissediyorsak, projemizi seçen yatırımcılarımızın da bu güveni duymasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Kat karşılığı üretilen projelerde tapu vermenin mümkün olmadığını aktaran Caner Tan, projelerini gerçekleştirdikleri arsaların kendi öz sermayeleri olduğunu söyledi. Tan, "Tüm yatırımcılarımıza bize güvendikleri için teşekkür ediyoruz. Kendilerine tapularını vererek onlardaki güvenimizi perçinlememiz bizim için en büyük gurur kaynağı" dedi. Yatırım için Coordinat Bornova'yı seçen ve tapusunu alan emekli öğretmen Raife Ulaş, doğru bir yatırım yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Yeni Bakış Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181