Country Plus Palm projesi nerede? İşte lokasyonu...
29 konut ve 3 dükkandan oluşan Country Plus Palm projesi nerede sorusunun cevabı belli oldu. İzmir Menemen’de hayata geçirilen Country Plus Palm projesi Bakırçay Üniversitesi’ne 600 metre uzaklıkta konumlandırılıyor.

Sosyal yaşam alanları arasında terasta açık hava sinema ve barbekü alanları, masa tenisi, langırt, dart, tavla, satranç oyun alanlarının yer aldığı Country Plus Palm projesinde araçlar için açık otopark imkanı da bulunuyor. Daire büyüklüklerinin 71 ila 80 metrekare arasında değiştiği Country Plus Palm projesinde 1+1 ve 2+0 daire seçenekleri tasarlanıyor.

Tek blok olarak 32 bağımsız bölümden oluşan Country Plus Palm projesi FRH Yapı ve ORN Yapı ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Country Plus Palm projesi fiyat için tıklayınız.

Country Plus Palm projesi teslim tarihi için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181