Dap Yapı Çeşme projesi geliyor!
İstanbul dışındaki ilk gayrimenkul projesi için İzmir'i seçen Dap Yapı, şehirde yeni yatırımlar da planlıyor. 450 milyon TL yatırımla hayata geçen Dap İzmir projesinde yüzde 50 fiyat avantajıyla satışlara başladıklarını söyleyen DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Metrekaresini 8 ila 11 bin TL fiyatla satışa çıkmayı planlıyorduk. Ancak sürpriz yapmak istedik.

Yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa açıyoruz. Daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor" dedi. İzmir'de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceklerinin bilgisini veren Yılmaz, "Sadece İzmir'de önümüzdeki süreçte en az üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181