Dap Yapı İzmir'de fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!
400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap Yapı İzmir projesinde daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.

Dap Yapı imzası ile İzmir'e değer katacak bir proje olması hedefiyle inşa edilecek olan Dap Yapı İzmir projesinde balkonlu ve teras evlerin bulunması öngörülüyor. Dap Yapı İzmir projesi yaklaşık 700 konuttan oluşması planlanıyor.

Lokasyonu ile dikkat çekecek olan Dap Yapı İzmir projesinin çalışmalarına başlayan Dap Yapı, Teras Kule, İstMarina, Adam Kule, İstMarina Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin inşaatına devam ediyor. Markalı konut projesi üreticilerinden Dap Yapı imzası taşıyan Dap Yapı İzmir projesinin 30 katlı 2 blok olarak inşa edilmesi bekliyor.

Dap Yapı İzmir projesi ön talep formu için tıklayınız.

Dap Yapı İzmir projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Dap Yapı İzmir projesi nerede? Tıklayınız.

Dap Yapı İzmir projesi iletişim!
Telefon: 444 93 27
Web: www.dapyapi.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gül sevinç 6 yıl önce

Televizyonlarda 199 bin TL diyerek reklamını sık sık yaptığı ama arandığında 1+1'lerin kalmadığını buna rağmen reklamlarını sürdürerek vatandaşı kandırdığını bizzat yaşadım

Avatar
Semo 6 yıl önce

Insanlarla resmen dalga geciyorlar

Avatar
Alparslan Gündüzhev 6 yıl önce

1+1 kaldıysa dönün

banner182

banner181