Ege BAU Grubu ve Reformist Yapı'dan yeni proje; Olympus Residence
İzmir Bayraklı'da yapımına devam edilen Olympus Residence projesi Ege BAU Grubu ve Reformist Yapı imzası taşıyor.

48 konut, alışveriş merkezi ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Olympus Residence projesinde güvenlik,yüzme havuzu, toplantı salonu, kafetarya, kapalı otopark, alışveriş merkezi, fitness, masa tenisi, bilardo salonu, yürüyüş ve geniş bahçe peyzajı bulunuyor. 3+1 dairelerden oluşan Olympus Residence projesinde daireler 140 metrekare olarak tasarlanıyor. Toplamda 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Olympus Residence projesinde 5 bin metrekaresi yeşil alan ve çevre düzenlemesine ayrılıyor. 

Panoramik şehir ve İzmir Körfezi manzarası sunan Olympus Residence projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Reformist Yapı, Almanya, Polonya, İstanbul ve Bursa'da gerçekleştirdiği projelerden sonra İzmir'in en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Bayraklı'da da Olympus Residence projesini inşa ediyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181