Ege-Koop'tan Çiğli projesi; İzmir Körfezi Evleri
İzmir'de 32 yıldır 100 bininin üzerindeki kişiyi mülk sahibi yaparak, 200 milyon dolar yatırım gerçekleştiren Ege-Koop, 2 yıl aradan sonra konut ve inşaat sektörüne yeni bir soluk kazandırmak için İzmir Körfezi Evleri projesini hayata geçirecek. 1984 yılında 10 bin konutluk proje ile Çiğli'de doğduklarını belirten Ege-Koop'un Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Şimdi doğum yerimiz olan Çiğli'de İzmir Körfezi zirvesinde bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz "Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri" ile konut sektörüne yeni bir standart getireceğiz" dedi.

DENGELER DEĞİŞECEK
Aslan sözlerini şöyle sürdürdü: "55 bin metrekare inşaat alanında 116 metrekare 2+1, 159 metrekare 3 + l'den oluşan zemin katından bile denize ve körfeze hakim 400 konutluk mega projeyle İzmir'deki konut sektöründeki dengeleri değiştireceğiz. Ege-Koop'un geçmişi geleceğine kefildir. Her zaman daha iyisini yapmak için insana saygımız gereği insan odaklı projelerle mükemmeliyetçiliğimizden kesinlikle ödün verme2-3 yılda hizmete gireceği düşünülürse, Çiğli'deki Hasan Arslan da "Her türlü desteğe hazırız" dedi Aile yaşamına uygun tesisler Projede 55 bin metrekarelik alanda yapılacak projede deniz manzaralı 2+1 ve 3+1 daireler yer alacak. Projenin içerisinde otopark, yüzme havuzu ve sosyal tesisler de bulunuyor. dik. İzmir-İstanbul otoyolu ile İzmir-Ankara hızlı tren projesi'nin 2-3 yıl içerisinde hizmete gireceği düşünülürse, Çiğli'deki "Ege-koop İzmir Körfezi Evleri Projesi'nin önemi çok daha iyi anlaşılacaktır."

FİYATI UYGUN
Aslan, "Hiçkimse Ege-Koop'u halkına hizmet etmekten yoksun bırakamayacaktır. Ege-Koop'un proje üretmediği son birkaç yılda İzmir'deki konut fiyatlarının neredeyse 2-3 katma fırladığı çok net görülmüştür. İnanıyorum ki; vatandaşlarımız yeni projemizde de her zaman olduğu gibi İzmir'in çeşitli yerlerinde satılan konut fiyatlarının yüzde 40-50 altında bir maliyetle konut sahibi olabileceklerdir" dedi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, "Ege-Koop'un ilçemize ve kentimize kazandırdığı projeleri herkes biliyor. Ege-Koop'a elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin yurdakul 8 yıl önce

İnşaatlara ne zaman başlanacak ve baş vurular ne zaman başlayacak

banner182

banner181